"Kevin Frøystad er en mester i selvledelse og en svært inspirerende foredragsholder og coach som brenner for å lære andre om selvledelse."
- NLP Coache Tor Einar Enne

"Kevin kombinerer det mentale med kosthold, som gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn."
- Lillian Andreassen

Optimalisering av helsen
Dette er mitt spesialfelt. Jeg har jaktet optimal helse i snart 20år, og har de beste teknologier tilgjengelige på min klinikk.

Dette er hva som skjer med oss når kroppen kommer i optimal. Energien vil øke, du vil oppnå ny mental klarhet og større konsentrasjonsevne, du vil bli sterkere og mer utholdende, og du vil bli kvitt overflødig kroppsfett samtidig som muskelmassen øker. Du vil få et klart blikk og ren hud. Du kommer til å se bedre ut. Du vil øke den kroppslige ytelsen. Hele kroppen vil fungere mer effektivt. Uansett hvilke helseplager du har, vil de avta.

Jeg kan hjelpe deg til Optimal helse med å ta følgende tester:

Jeg tester først blodtrykket ditt. Så testes du i en maskin som heter ES-Complex. Maskinen bruker 4 ulike grunnmetodikker for å måle det man ellers måtte hatt 7 apparater til. Både hver metode og hele ES-Complex er medisinsk godkjent. (det kan brukes på hvilke som helst legekontor eller sykehus) Jeg tar følgende tester med maskinen.

* EKG - HRV (HeartRateVaribility) for hjerteaktiviteten. * HRV for det sympatiske og parasympatiske systemet. * Pulsbølgeanalyse for sirkulasjonssystemet. * Plethysmografmåling for ulike oksygen verdier. * Bioimpedans for fettprosent og væske i og utenfor cellene. * Phase Angle for cellevolt og cellevitalitet. * EIS (ElectroInterstitialScan) for celleaktivitet, stoffskifte, organfunksjon og pH verdier i vevet. * Statistisk vurdering av hjerte-kar problemer. * Kartlegging av insulinresistens og sukkerstoffskiftet. * Homeostasevurdering.

Etter testene med ES-Complex, vet jeg hva som er viktig å teste med andre teknologier. Jeg går da over til Introspect. Jeg har ikke funnet andre metoder i dag som kan finne utvikling mot ulike problemer på et like tidelig stadium som Introspect. Apparatet er utviklet av det Russiske Instituttet for Praktisk Psykofysikk, og er en revolusjonerende oppfinnelse.

Introspect finner ulike belastninger og defekter i menneskers organer og vev. Frekvensen til flere hundre tusen friske og syke organer og vev er gjennom mange mange år blitt målt av de russiske forskerene, og disse ligger til grunn som sammenligning for målingene. Alle målinger gjøres i henhold til alder og kjønn.

Introspect måler også elektromagnetiske fekvenser til kjente bakterier, parasitter og virus. Man søker etter disse frekvensene i ulike organer, og finner dermed ut hvilke mikroflora som er i organet.

Etter dette tester vi din mentale helse. Da testes du på en Voice Analysis maskin. Det er ny teknologi som er utviklet for å undersøke uløste mentale faktorer, underbevissthet og personlighet. Du snakker i 3 minutter inn i en spesiell mikrofon. Programvaren leser av et stort antall triggere i tillegg til å registrere overtoner, undertoner, tonefall med mer. Alt tolkes i forhold til en omfattende referansedatabase, og teknologien har svært høy nøyaktighet. Den forteller oss om du føler mer negativt enn positivt. Den gir oss dine sterke sider, og utfordringene som vi trenger å jobbe med for å optimalisere. Den forteller også hvor mange prosent stresset du er, og hvor sliten du er. Apparatet er utviklet av hjerneforsker Hans Van Moosel, som jeg møtte i 2011 og har samarbeidet med siden.Og helt til slutt ser vi på blodet ditt i mikroskopet. Du vil selv se dine blodceller svømme rundt på skjermen. Jeg har kamera på mikroskopet og jeg forteller deg hva vi ser. Og hva din sunnhetsgrad er fra 1-10.

Mikroskopet er unikt til å finne ut hvilke endringer vi bør gjøre med dietten. Bør vi kutte Melk, hvete, soya, glutamat? Får du nok omega 3 i kroppen? Vi ser også om du har et Candida (fungus) problem. Vi tar bilder av blodet som du kan få på mail.

Vi bruker ca 1 time på testene og vi tar blodanalyse om behov hvis du ønsker dette. Jeg bruker ca 30min ekstra på blodanalysen.
NB! Blodanalyse må avtales før test.

Jeg kommer med forslag på hva vi bør gjøre for å løse problemene vi har funnet.
Alle mine tjenester koster 950,- pr 60min.


Coaching/Mental trener Det som er like viktig er samtalen med klienten.
 Har vi følelser som hat, frustrasjon og sinne. Så vil dette selvfølgelig påvirke hele kroppen. En tanke har en effekt i kroppen. 
 Jeg erfarer at de som føler mye sinne, tristhet, skyldfølelser, sjalusi og eller frykt for å nevne noen. Har et vanskelig liv og det haster å få til å føle bedre. Jeg erfarer at følelser er noe vi gjør, og vi kan lære oss å føle bedre.
 Selv om det er tøft og vanskelig rundt oss.
Følelser kommer ikke til oss, vi gjør de.

Jeg ble ekspert på å finne ut hvordan og hvorfor jeg gjorde mine resurs svake følelser. Da ble endringene mulig.
I dag føler jeg mye glede, takknemmelighet, og ikke minst spenning.

Jeg brenner for å hjelpe andre til å føle seg bedre.
Kvaliteten på ditt liv er kvaliteten på dine følelser.

Jeg er også god på parcoaching. Jeg er personlig utdannet og trent av Cloe Madanes, hun er verdenskjent for sine resultater med par.

Foredrag
Jeg holder foredraget Lev Sterkt, som jeg har veldig gode tilbakemeldinger på. Lev sterkt handler om Mental styrke, Optimal helse og hvordan ta forholdet til neste nivå. Foredraget setter livet i perspektiv, og er veldig inspirerende. Det varer ca 2 timer og holdes til bedrifter, foreninger og skoler. Jeg holder foredraget rundt om i div byer for 290,- billetten. klikk her for flyer om foredraget, og meld deg på nyhetsbrevet for informasjon om tid og sted.
Se 3 min av Lev Sterkt her:


Ønsker du flere videoer eller tilbakemeldinger? se min blogg eller kontakt meg på post@kevinfroystad.com


Webinar
Jeg holder webinar ca en gang pr mnd. Meld deg på FB siden eller nyhetsbrevet for å få invitasjon. Webinar er gratis. Av og til har jeg med kjente forskere som gir av informasjonen de har brukt et liv på å lære.

Lev Sterkt Kurset
Lev Sterkt kurset vil forklare deg hvordan det er mulig å ta valgene som er rette for deg. I tillegg vil kurset bevisstgjøre deg i forhold til dine daglige handlinger. Har du noen gang stilt deg spørsmålet: Hvorfor gjør jeg som jeg gjør, eller hvordan kan jeg lære å like det som er bra for meg selv, bra for andre og samtidig bra for helheten? Mange vet også at de spiser feil mat, men klarer likevel ikke å gjøre noe med det. Hvorfor er det sånn?

Dette er kurset for de som har innsett at livet som det leves i dag ikke fungerer optimalt. Kurset vil hjelpe deg til å bli klar over hvilke forandringer som kan sette fart på livet ditt igjen, slik at du kan fortsette utviklingen mot ditt høyeste potensial, men med en mye større presisjon enn tidligere.

Lev Sterkt kurset er en mulighet til å tilegne seg ny informasjon. Informasjon som påvirker måten vi lever på.

Det er for deg som ønsker å utvide din identitet og samtidig utvikle evnen til å være en hjelper for andre mens man samtidig forstår og overvinner egne problemer. Vi jobber oss gjennom temaer som helse, følelser, relasjoner, forhold, tid, spiritualitet og økonomi.

Min tilnærming er å hjelpe folk til å forstå hva de vil, hvorfor de vil det, og så hjelpe dem i å lage handlingsplaner for å lukke gapet fra hvor de er til dit de ønsker å være. Jeg tror på alles evner til å velge og til å påvirke sin skjebne.

Gjennom dette kurset vil du bli enestående i å utvikle en vinnende plan, for å få frem det beste i deg selv og andre.

Følgende er noen begreper og overbevisninger som vil bli demonstrert under kurset.

*Kvaliteten på ditt liv, er funnet i betydningen av ditt liv.
*Livet er ikke de utfordringene du står overfor, men meningen du gir til disse utfordringene.
*Følelser er drivstoffet i livet. Kvaliteten på dine erfaringer avhenger av kvaliteten på følelser. Livet er i konstant endring. Livet er konstant vekst. Følelser kan kontrolleres og forvandles fra negative til positive. Det er seks universelle menneskelige behov som kan tilfredstilles på en negativ eller positiv måte. Dette blir demonstrert på kurset.
*Fysiologi, fokus og språk er viktig for å forstå motivasjon og meningen som vi skaper.
*Det er fem stadier til åndelig og moralsk utvikling. Demonstreres på kurset.

En person kan ha god jobb, fin bil, flott og stort hus, men være innvendig konkurs. Du kan også ha en kjærlig ektefelle, fantastiske barn og fremdeles føle at livet ikke har noen mening. Mitt mål med kurset er å hjelpe folk, ikke bare til å oppnå det de vil, men til å oppleve en følelse av oppfyllelse, livsglede og mening.

Dette kan oppnås og du får informasjonen du trenger på kurset.

Ønsker du mer glede og mindre lidelse? Lidelse skjer når to ting skjer: Livet i området du lider, samsvarer ikke med din modell av livet i det området. Og du mener med absolutt sikkerhet at du er maktesløs til å endre det. Lidelse oppstår når du godtar den begrensende troen på at du ikke har noen kontroll over livet ditt.

Dr. Martin Seligman laget frasen ”lært hjelpeløshet” for å beskrive mennesker som tror at de ikke har kontroll over livet sitt. Det er tre kategorier av tro som forårsaker en person til å oppleve lært hjelpeløshet. Det og mye mer informasjon får du på kurset.

Kurset blir 80% på det mentale og 20% av tiden på kosthold.

Din skjebne ligger i valgene, og bare du kan gjøre de endringene du ønsker.

Send email for mer informasjon post@kevinfroystad.com


Noen tilbakemeldinger fra kurs deltakere.
"Vel bestått oppstart av kurset Optimalt Liv. Du er utrolig flink til å formidle på en positiv, lattermidl og seriøs måte. Jeg blir motivert av å høre på deg." Gogogo Kev :) )

"Gleder meg til de neste kveldene sammen med deg og de andre, flott gjeng. Og jeg gleder meg til å starte på ny frisk giv med meg selv." Grethe

"Tusen takk for i går, du er kjempeflink og gleder meg til veien videre!" Malin

"Skulle ønsker jeg var med på kurset på Onsdag, forstod på Eva at jeg gikk glipp av mye. Du er så flink, Kevin!!! Eva var helt på styr når hun kom på jobb i går:) Renate

"Kurset handler om hvorfor vi gjør som vi gjør, og hvordan vi kan endre det vi ikke ønsker å gjøre, og ikke minst føle.
Han deler her det beste av hva han har lært, med en humor og engasjement som er smittende.
De prinsippene han lærer bort gjelder alle områder i livet.
Dette er et kurs jeg personlig har fått veldig mye utav. Jeg har lest en god del bøker om
selv utvikling og lignende, men det er ikke like lett å ta i bruk som når du er på kurs og foredragsholderen tydelig viser at dette er noe han brenner for, samtidig som prinsippene han lærer oss er enkle å forstå.

Jeg måtte flere ganger smile og tenke ja akurat slik er det, og aha er det derfor jeg reagerer slik.
Jeg kunne ikke vente med å komme hjem og fortelle samboeren min om hva jeg hadde lært.
Jeg hadde mer energi på vei hjem en jeg hadde på vei til kurset.

Ikke bare har jeg blitt mer oppmerksom på hva jeg føler og gjør, men jeg har virkelig fått en oversikt og muligheten til å ta kontroll over egne handlinger og dermed også utfallet av min egen hverdag.
Det gir en utrolig frihets følelse, mer forståelse for andre og deres handlinger og valg.

Best av alt så har jeg fått en go for it! følelse og mer pågangsmot til å bryte barrierer.

Før jeg tok kurset hos Kevin Frøystad hadde jeg også lagt om kosthold, og resultatene her var blandt annet de mentale fordelene, mer overskudd, klarere tankegang, lettere å puste, og dermed også ta utfordringer med et lettere sinn.

At han i kurset Optimalt Liv kombinerer det mentale med kosthold, gjør at en får redskapene til å styrke både kropp og sinn.

Dette kurset vil jeg med glede anbefale til alle som ønsker å utvikle seg mot sitt høyeste potensiale, til alle som ønsker en frihet til å påvirke sin egen helse og hverdag.

Kurset gir også innsikten og kunnskapen til å styrke forholdet til partneren sin, og også relasjoner til andre mennesker vi forholder oss til i hverdagen."
-Lillian Andreassen

Lev sterkereBli oppdatert om mine foredrag, gratis webinarer og lev sterkt kurset pluss mye informasjon som vil gi deg det lille ekstra i hverdagen.


Meld deg på

Frøystad Coaching & Research Company - Optimize your health and live strong
Sør Kolnesv. 116 B, 4055 Sola Mob: +47 45612390 post@kevinfroystad.com