Om meg

Jeg er Kevin og er gift med den nydelige Sola jenta Lene. Vi har et vanvittig spennende liv sammen og vi fikk vår første gutt Marcus i 2002. Vi fikk tvillinger sommeren 09. Og vi toppet det hele med å få Isabel Charlene i 2013. Du ser litt av familien min som jeg elsker og er så stolt over til høyre. Hva gjør vi for de vi elsker? Ja ALT!

Min største gave i dag er å kunne hjelpe andre mennesker til et bedre liv. Jeg elsker mennesker og jeg søker etter svar på hvorfor mennesker gjør som de gjør, hvorfor føler de som de føler. Hvorfor er noen glade og andre triste. Hvorfor er noen syke og andre friske? Kan vi selv bestemme følelsene våre? Kan vi selv holde oss friske? Kan vi spise oss friske? Hvordan hjelpe mennesker til mer glede og mindre smerte?

Dette er spørsmål jeg har jobbet med i årevis, svarene har totalt endret mitt liv og jeg brenner nå for at andre skal få samme mulighet som jeg fikk. Ta kontakt med meg om du ønsker og husk du er unik. Jeg fikk noen andre til å skrive om meg jeg, derfor sier jeg hade:-) gleder meg til å treffe deg, Kev

Kevin ønsker å hjelpe folk, ikke bare til å oppnå det de vil, men til å oppleve en følelse av oppfyllelse, livsglede og mening.

Den mentale delen har han hentet fra mange, han er sertifisert NLP (nevro lingvistisk programmering) coach. Det han er mest stolt over er coaching skolen fra Tony Robbins organisasjonen. Der han har oppnådd privat kontakt med elite coach og psykolog Cloe Madanes.

"Cloe Madanes er en verdenskjent oppfinner av terapiformer og lærer av familieterapi. Hun har skrevet syv bøker som er klassikere i feltet og blir brukt i undervisning i alle gradsstudier i familieterapi."
Kevin har i voksen alder hatt vidt forskjellige interesser som Road Racing og kosthold. Med en stor målbevissthet ble han norsk mester i Road Racing i 2001, og var også blant topp førerne i nordisk sammenheng i denne perioden.

Kostholdsinteressen kom etter at han i 1996 bestemte seg for å gjøre noe med helsa siden han ikke var fornøyd med å være over 90 kg og i tillegg slet med høyt blodtrykk. Slet også med depresjon, og fikk diagnose sosial angst i 1995. Overvekten, høyt blodtrykket(gikk på blodtrykksmedisin i to år) gjorde at han følte seg trett hele tiden og hadde lite krefter i hverdagen. Han bestemte seg for å gjøre endringer, og startet da å trene og gjorde samtidig som kostholdsveiledere flest anbefalte og inntok mye kjøtt og råe egg etter trening for å få i seg nok proteiner.
Resultatene ble ikke som forventet og dette gjorde at han prøvde mange forskjellige dietter en periode. En uten kjøtt, en med kjøtt, en med mest frukt og blodtypedietten blant flere, men alle hadde mangler, mente Kevin. Han fikk aldri den energien han jaktet på.


Samtidig med dette tok han flymekaniker-utdannelse, og havnet i jobb hos Helikopter Service på Sola.

I denne perioden var broren hans meget syk, etter ti års sykdom døde Kevin´s bror Trond Håvard i 2001. Dette medførte at Kevin i oktober 2002 parkerte motorsykkelen og startet med å prøve å forstå hva som hadde skjedd med broren, om dette på noen måte kunne vært unngått med mer kunnskap. Og om det kan unngås for andre.
Han har jobbet tett og hardt med mennesker og studert mennesket på heltid siden 2005. Kevin sluttet i sin godt betalte jobb som Helikoptermekaniker for å lære meir om livet og helse. Han har kurs og utdannelser rundt om fra hele Verden. Og han har møtt noen av de som har oppnådd de aller beste resultater med mennesker. En av de han har møtt er Tony Robbins.
Kevin fikk også en datter med livstruende hjertefeil i 2009 som ble reddet av helsevesenet. Han samarbeider med helsevesenet og har flere leger som sine resurser. Han samarbeider også tett med et forskningsteam på høyteknologisenteret i Bergen. Og ellers kjente og ukjente forskere rundt i Verden. Alt dette for å finne det som virker best.
Kevin er i dag en av de mest erfarne på levende blodanalyser i Norge og Europa. Han har tatt over 20 000 blodanalyser, han har coachet ca 15 000 klienter. Han har snakket for 100 000 mennesker gjennom sine foredrag og han er godt kjent i medier i Rogaland. Aviser og TV. Her er en reportasje om Kevin`s arbeid på Tv Vest 2011.
http://www.tvvest.no/mikroskopi

Ønsker du et bedre liv? Er du klar for å ta ansvaret selv?

Da er Kevin Mennesket du bør møte.

Lev sterkereBli oppdatert om mine foredrag, gratis webinarer og lev sterkt kurset pluss mye informasjon som vil gi deg det lille ekstra i hverdagen.


Meld deg på

Frøystad Coaching & Research Company - Optimize your health and live strong
Sør Kolnesv. 116 B, 4055 Sola Mob: +47 45612390 post@kevinfroystad.com